сряда, 18 юли 2012 г.

Още за парите от Интернет и програмата neobux

Печели пари с neobux 



Представям си колко хора , ходят на работа за по 600 -900 лева и като им кажеш - Ей , хайде са участваш в една програма  Neobux  се казва , и в нея можеш , ако си упорит и постоянен да правиш пари до 50 $ на ден , а и повече , нямало предел. 
   Отговора е естествено - Бе не ме занимавай с глупости ! Скапал съм се от бачкане и знам , че никой няма да ти дава по 50$ на ден ... Това са пълни глупости ! 
    Да разбирам че повечето хора мислят така , и аз си мисля , че като съм скапан от работа , някой би трябвало да ми има уважение за труда ... Да ама Не ! Никой няма да те уважава за това че си се утрепал от работа , а за това какви пари Изкарваш.
А заплата от 700 лева , на някой хора , може да им се струва много добра - но в моето семейство , изчезна като в черна дупка за една седмица ... Като платиш сметките , а не дай си боже да те заболи зъб и трябва да дадеш и там 100 -200 лева заплатата ти замина . Така че да имаш допълнителни доходи е не просто добре а задължително ! 
   Не обичам да водя пропаганда , за каквато и да е работа , но за Интернет парите бих ! Първо защото тук е затворена система и кризата не влияе , и второ ако се научиш да водиш сайт или блог , парите ти се трупат дори и когато спиш . 
    Какво имам в предвид ? 1- во регистрираш се от банера по долу в програмата Neobux  



Нали до тук добре - но за да правиш пари и то по 50 $ Ще ти трябват рефарали , лесно е да си купиш , е естествено го прави! Но как да си намериш , директни реферали ? Защото както казах , за да печелиш много , трябва да имаш над 500 реферали 
а защо трябва да плащаш за всеки , като най- добре са директните ? Ми преминаваме на стъпка 2 ...Тя се състои в това 
отваряш този линк -   https://plus.google.com/u/0/108557200040757095527/about/p/pub  И тук в Гугле си правиш потребителски профил , като попълваш всичко старателно и точно с твоите данни . Ако не можеш да се ориентираш , като отвориш линка , къде да се регистрираш , насочи вниманието си към горният десен ъгъл , трябва да има ВХОД - и като не можеш да влезнеш , то ще ти даде възможност , да се регистрираш . Така , вече да предположим , че си готов с регистрацията в Гугле и имаш потребителски профил . Тук искам да кажа нещо за профила ти в Гугле - Този профил ти дава много неща , да правиш сайтове и блогове и най - вече да кандидатстваш за рекламите на Гугле - Не може да ни сте ги забелязали почти във всички сайтове - Та значи да го кажа по- просто Гугъл освен че ти дава безплатен Лист и Химикалка - Ти казва Пиши , ако си добър , и ще ти плащаме за това ! И това ако не е добро предложение , не знам кое е ?! Да се върнем пак на регистрацията , имаш я и сага какво ? Нищо , само пишеш в самата търсачка в която си регистриран думата  

Blogger линка е Blogger: Създайте си блог безплатно -

След което , ще трябва да се регистрираш и в Blogger . След тази регистрация вече ще можеш да създаваш блогове до 99 блога ...Но моят съвет е да не бързаш да създаваш дори и един преди да ти е ясно какво правиш и защо го правиш ! Така , че създай един блог - но на тема която те интересува - разбирам че на много малко хора , ще им се пише - ще ги е срам , няма да знаят какво да напишат , но трябва да почнете да пишете рано или късно - за тези които искат да поставят песни или банери трябва да го правят под - Редактиране на HTML кода - Защото ако го напишете в Нова публикация , просто няма да стане !Писането е в Нова Публикация а песни банери и Т. Н . е в Редактиране на HTML кода . Така че създавайки сайт с музика която ви харесва , или просто пишете за това което ви кефи , вие имате вече сайт в който може да рекламирате също линка си от Nebox програмата и да си печелите - директни реферали .
 Но вече , като имате блог , дори само с музика , или пишете за любимото си нещо - Независимо какво е то - БЕЗ ПОРНО - в България е забранено , 1-3 години е затвор за един клип Моля ти се ....... Та номера е да получите от AdSense рекламите ... Те също ще ви носят проходи ! Пак ме питате колко приходи ? Ми колкото е по - посещаван вашият сайт , толкова повече приходи. Важно е да разбереш - че сайт , който рекламира дори профила ти в Neobux  , може да ти прави пари . Да не говорим ако си упорит и в сайта пишеш все интересни неща , споделяш ги с Фейсбук и Свежо ... Можеш да си докараш , хиляди хора на твоят сайт - и там да предложиш не само Neobux а дори и старите си маратонки да продадеш ... Така , че този който казва не ме занимавай с глупости .... Просто е ...Ограничен !  Това е Бизнес - Това е Забавление ... Ако ви е харесала статията и искате да вървите по пътя на парите , а не по мнението на Тъпоглавци се регистрирайте в Neobux от банера по - долу !
Желая ви Успех , ако не ви е ясно ПИТАЙТЕ ! 








Имате сайт и желаете повече посещения за него? Това е което търсите.

Translate