неделя, 22 януари 2012 г.

Westlife - If I Let You Go [version Tribute]



Линк към това клипче:


http://www.vbox7.com/play:5ff5967ec0





от: amilieva 
subs: performans_for_you 
общо: 2 видео
колекции: 4


Неподозирани изпитания за приятелството

Неподозирани изпитания за приятелството
Когато вие не харесвате техните партньори



             


Със сигурност ви се е случвало да изпаднете в ситуация никак да не харесвате или да преценяте като крайно неподходящ партньора на добър ваш приятел или роднина.


Положението е особено деликатно, тъй като със сигурност не искате да си развлите отношенията с човека, само защото половинката му ви дразни.


Как обаче е добре да се постъпи в подобна ситуация?


Казват, че честността е най-ценното качество, но дали ще спечелите, ако отидете при скъпия за вас човек и му заявите, че никак не харесвате новото му гадже? Може да се аргументирате и да си мислите, че отсрещната страна ще ви разбере по правилния начин.


Вероятно е обаче, човекът да ви се разсърди или да му стане крайно неприятно, че не се радвате на щастието му, а критикувате партньора му. Важното в тази ситуация е да не изтъквате всички негативи, които виждате във въпросната личност, защото е възможно това да се приеме като остра критика.


Когато човек е влюбен, е сляп и глух за много неща, така че се съобразете с това състояние. Трудно ще ви е да погледнете през неговите очи и да разберете как той вижда половинката си.


Може да запазите мълчание и тактичност и да си дадете време да харесате този човек или поне да не предизвиквате конфликти. Ако ви е крайно неприятно, излизайте по-рядко с тях.


Много е вероятно вашият приятел или роднина сам да се досети, че нещо не е наред и да ви попита какъв е проблемът. Това е моментът, в който трябва внимателно да обясните, че намирате човека до него за антипатичен. Не изпадайте в подробности обаче, и не давайте свобода в изразяването на негодуванието си.


Друг вариант е да се правите сякаш всичко е нормално и вие нямате нищо против този човек. Излизайте, забавлявайте се и току-виж чудото е станало и сте си променили мнението.


Каквото и да правите обаче, не позволявайте нещата да се развият така, че да се изпокарате и да загубите приятел заради това, че вие не одобрявате партньора му.


Помнете, че всичко е относително и не сте вие тези, които трябва да решават кой с кого да се вижда. Честността не бива да бъде подценявана, но трябва да се "сервира" в малки порции.

Автор: Лилия Огнянова
Източник: Shine.yahoo.com 
Имате сайт и желаете повече посещения за него? Това е което търсите.

Translate